Ajanvaraus

Tiesithän, että sisustussuunnittelu Satamakadun liikkeessämme sisältyy tuotteidemme hintaan?

Ihastus Design on avoinna: MA – TO klo 11 – 16.30

Aukioloaikojemme ulkopuolella tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua tuotteidemme laajaan kirjoon sekä monipuolisiin palveluihimme ajanvarauksella. Tämä mahdollistaa keskeytyksettömän, vain sinun sisustusprojektillesi omistetun suunnittelutuokion, jonka aikana voimme keskittyä kotisi erilaisiin haasteisiin, mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin.

Voit ottaa mukaasi pohjapiirroksen, valokuvia tai muuta materiaalia, jonka avulla saamme käsityksen suunniteltavasta tilasta sekä omista mieltymyksistäsi. Koska suunnittelemme kaikki tekstiilit yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen, on mittojen paikkansapitävyydellä tärkeä merkitys (huonekorkeus, ikkunan leveys sekä etäisyys lattiasta ja katosta, kalusteiden koko, yms.) ja joiden määrittämiseen ohjeistamme sinua tarvittaessa. Erillistä korvausta vastaan voit kusua meidät myös mittakäynnille, ja tällöin myös vastuu mitoista siirtyy Ihastus Designille.

Varaa aikasi puhelimitse: 050 304 3130

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.