Mittatilaus- ja kokolattiamatot

Tyylikäs matto viimeistelee tilan. Matto voi olla muuta sisustusta täydentävä ”huomaamaton” elementti tai tilan räväkkä katseenkiinnittäjä. Laadukas matto kestää aikaa ja käyttöä.

Oikean kokoiset ja sopivan muotoiset matot antavat tilalle muodon ja luovat sisustukselle pohjan. Laajasta tilausmallistostamme matot tilataan aina toivomien asiakkaan mittojen mukaan, ja asiakkaalla on mahdollisuus valita maton materiaali ja väri kanttauksia myöten.

Kun maton materiaali on valittu käyttötarkoituksen mukaan, se tuo arkeen käytännön luksusta. Matto-ostoksille lähtiessä kannattaa jo kotona pohtia maton ja tilan käyttötarkoitusta, jotta materiaali-, väri- ja muotovalinnat

osuvat kohdalleen. Tulemme myös mielellämme kotikäynnille kartoittamaan mahdollisia mattotarpeita.

Tilausmattomallistoissamme löytyvät suomalaiset puuvilla- villa- ja muovimatot, erilaiset kantattavat matot sekä kokolattiamatot, kuvioidut ja yksiväriset nukkamatot, kelimit, kuramatot, sisal- ja kookosmatot sekä uutuuksia, kuten suloisen pehmeä bambu. Valikoimassamme on myös tilattavia valmismattoja persoonallisilta toimittajilta, kuten Designer Guild.

Almedahls
almedahls.se

Bic
bic-carpets.be

Designers Guild
designersguild.com

Limited Edition
le.be

Jab
jab.de

Kinnasand
kinnasand.com

Ruckstuhl
ruckstuhl.com

Serge Lesage
sergelesage.com

Tasibel
tasibel.be

Tisca
tisca.at

 

TYLLi
tylliblogi.blogspot.fi

Vallila Interieur (Balsan, van Besouw ym)
vallilainterior.fi

VM-Carpet
vm-carpet.fi

IHASTUS DESIGN

Satamakatu 3, Tampere
050 304 3130

AVOINNA keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-17.30

Palvelemme myös muina aikoina. Varaa yksityinen suunnitteluaikasi puhelimitse 050 304 3130 tai sähköisestä kalenteristamme.

2 + 2 =

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.