Palvelut &  Hinnasto

Ihastus Design on asiantunteva sisustusliike Tampereen sydämessä.  Tuotevalikoimamme monipuolisuuden ansiosta sisustusprojektit suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeista käsin. Suunnittelupalvelumme ulottuu yksittäisestä verhosta tai sängynpäädystä usean huoneen tai vaikka koko asunnon kokonaisuuksiin.

Palvelemme mm. seuraavilla sisustamisen osa-alueilla:

  • Tekstiilisuunnittelu: verhot, päiväpeitteet, tyynyt, matot, sängynpäädyt, rahit
  • Pintamateriaalisuunnittelu: tapetit, maalit, lattiat
  • Kaluste- ja tilasuunnittelu: irto- ja kiintokalusteet, sisustuspaneelit
  • Suunnittelukäynnit
  • Ompelupalvelu kankaillamme
  • Verhoilupalvelu kankaillamme
  • Asennuspalvelu
  • Tapetointi ym. pintaremonttipalvelu

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään liikkeessä kysymässä lisää, autamme mielellämme!


Suunnittelu liikkeessä

Tuotevalikoimamme puitteissa liikkeessä tapahtuvasta suunnittelutyöstä en veloita erillistä maksua. Helpoin tapa lähteä suunnittelussa liikkeelle on keskustelun, valokuvien ja pohjakuvan avulla. Liikkeessä on mahdollisuus tutustua erilaisiin verhomalleihin sekä laajoihin kangas-, matto- ja tapettimallistoihin. Autan sinua suunnittelusta tilaukseen askel askeleelta. Neuvon myös kuinka kohteesta saa otettua oikeat ja tarkat mitat, jotta lopputulos onnistuu myös mittojen osalta täydellisesti.

Halutessasi tulen kotikäynnille, jonka yhteydessä voimme kartoittaa toiveitasi ja tarpeitasi paikan päällä. Saan myös mitattua tarvittavat mitat tarkkaan eikä epäselvyyksiä pääse tapahtumaan. Tällöin myös vastuu mittojen oikeellisuudesta siirtyy minulle.

Hinta: 55 €/h + kilometrikorvaus

Minimiveloitus 1 tunti.


Sisustussuunnittelu

Usein sisustustarpeet kasvavat uusien verhojen tai tapettivalinnan myötä. Palvelutarjontaani kuuluu myös kokonaisvaltaisempi sisustussuunnittelu, kuten pintamateriaali-, kaluste- tai valaistussuunnitelmat.  Otan projekteja vastaan aina mahdollisuuksien mukaan, mutta teen myös yhteistyötä Tampereen alueen ammattitaitoisimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa – ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Tarjouskäynti suunnittelukohteessa on maksuton.

Kaikki sivun hinnat sisältävät alv:n 24 %.


ADR-direktiivin mukaan yritysten on kerrottava kuluttajille verkkosivuillaan riidanratkaisuelimestä 9.1.2016 lähtien:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

IHASTUS DESIGN

Satamakatu 3, Tampere
050 304 3130 

Olemme messumatkalla Helsingissä tiistaina 11.9. sekä perjantaina 14.9.
Liikkeemme on tällöin suljettu.

LIIKE AVOINNA 
MA - TO klo 11 - 16.30
Kotikäynnit joustavasti aukioloaikojen ulkopuolella. 

7 + 10 =

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.