Palvelut &  Hinnasto

Ihastus Design on asiantunteva sisustusliike Tampereen sydämessä.  Tuotevalikoimamme monipuolisuuden ansiosta sisutusprojektit suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeista käsin. Suunnittelupalvelumme ulottuu yksittäisestä verhosta tai sängynpäädystä usean huoneen tai vaikka koko asunnon kokonaisuuksiin.

Menestyksemme suunnittelijoina ja sisustustuotteiden jälleenmyyjänä perustuu tiiviiseen keskusteluyhteyteen, sekä luottamussuhteeseen jokaisen asiakkaamme kanssa. Palvelemme mm. seuraavilla sisustamisen osa-alueilla:

  • Tekstiilisuunnittelu: verhot, päiväpeitteet, tyynyt, matot, sängynpäädyt, rahit
  • Pintamateriaalisuunnittelu: tapetit, maalit, kokolattiamatot
  • Kaluste- ja tilasuunnittelu: irto- ja kiintokalusteet, sisutuspaneelit
  • Suunnittelukäynnit
  • Ompelupalvelu kankaillamme
  • Verhoilupalvelu kankaillamme
  • Asennuspalvelu
  • Pesulapalvelu

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään liikkeessä kysymässä lisää, autamme mielellämme!


Suunnittelu liikkeessä

Tuotevalikoimamme puitteissa liikkeessä tapahtuvasta suunnittelutyöstä emme veloita erillistä maksua. Helpoin tapa lähteä suunnittelussa liikkeelle on keskustelun, valokuvien ja pohjakuvan avulla. Liikkeessä on mahdollisuus tutustua erilaisiin verhomalleihin sekä laajoihin kangas-, matto- ja tapettimallistoihin. Autamme teitä suunnittelusta tilaukseen askel askeleelta. Neuvomme myös kuinka kohteesta saa otettua oikeat ja tarkat mitat, jotta lopputulos onnistuu myös mittojen osalta täydellisesti.

Asiakkaan niin halutessa teemme kohteesiin mittakäynnin, jolloin saamme mitattua tarvittavat mitat tarkkaan eikä epäselvyyksiä pääse tapahtumaan. Tällöin myös vastuu mittojen oikeellisuudesta siirtyy meille.

Mittakäynti kohteessa 40 € + kilometrikorvaus


Suunnittelu asiakkaan luona

Joskus voi olla hyväksi että suunnittelija käy kohteessa paikan päällä, jolloin suunnittelutyö helpottuu koska tällöin on helpompi ottaa kokonaisuus huomioon, ja aistia tilan tunnelmaa.

Suunnittelukäynti hinnoitellaan kohteen sijainnin mukaan seuraavasti:

Etäisyys 0-10 km 57 € / 1. tunti, 97 € / 2 tuntia

Etäisyys 11-30 km 75 € / 1. tunti, 115 € / 2 tuntia

Etäisyys 31-100 km 136 €/ 1. tunti, 176 € / 2 tuntia

Jokainen käynti laskutetaan vähintään yhden tunnin mukaan. Mikäli kohde sijaitsee kauempana, teemme mielellämme tarjouksen suunnittelukäynnistä.


 Sisustussuunnittelijan ideakäynti

(2 tuntia)

Sisältää esim. väri- ja pintamateriaalivalintoja, kalustejärjestyksen ideointia tai vaikkapa ostosreissun sisustusliikkeisiin, asiakas saa päättää mihin käynnin aikana keskitytään!

120 € + kilometrikorvaus


Sisustussuunnittelu

Usein sisustustarpeet kasvavat uusien verhojen tai tapettivalinnan myötä. Palvelutarjontaamme kuuluu myös kokonaisvaltaisempi sisustussuunnittelu, kuten pintamateriaali-, kaluste- tai valaistussuunnitelmat. Ihastus Designin Salla Sojakka ottaa projekteja vastaan aina mahdollisuuksien mukaan, mutta teemme myös yhteistyötä Tampereen alueen ammattitaitoisimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kaikki sivun hinnat sisältävät alv:n 24 %.


ADR-direktiivin mukaan yritysten on kerrottava kuluttajille verkkosivuillaan riidanratkaisuelimestä 9.1.2016 lähtien:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Noora Bergroth-Rantanen, toimitilasisustus

Salla Sojakka, kodin sisustus

Yhteistyökumppanit

IHASTUS DESIGN

Satamakatu 3, Tampere
050 304 3130

Olemme joululomalla 22.12.2017 - 7.1.2018

AVOINNA keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-17.30

Palvelemme myös muina aikoina. Varaa yksityinen suunnitteluaikasi puhelimitse 050 304 3130 tai sähköisestä kalenteristamme.

12 + 5 =

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.