Palvelut & Hinnasto

Ihastus Design on sisustustavaratalo pienoiskoossa! Avullamme voit toteuttaa suuret ja pienet sisustustarpeesi; tehdään ihan uutta tai uudistetaan vanhoja.

Parhaan mahdollisen sisustuksen löytyminen vaatii aina yhteistyötä suunnittelijan ja asiakkaan kesken. Keskustelu on tärkein asia, ja liikkeestämme saat lisäksi apuun seuraavat palvelut:

  • Verhojen ja muiden sisustustekstiilien ideointi ja suunnittelu (lisätietoa alempana)
  • Tapetti-, väri- ja pintamateriaalisuunnittelu
  • Suunnittelukäynnit, etäsuunnittelu (lisätietoa alempana)
  • Ompelupalvelu kankaistamme
  • Asennuspalvelu
  • Pesulapalvelu

Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään liikkeessä kysymässä lisää, autamme mielellämme!


Suunnittelu liikkeessä

(verhot, tyynyt, päiväpeitteet, matot, tapetit, verhojen ripustus)

Liikkeessä tapahtuva suunnittelutyö sisältyy ”tuotteidemme hintaan”, eli siitä ei veloiteta erillistä maksua. Helpoin tapa lähteä suunnittelussa liikkeelle on valokuvien, pohjakuvan ja esittämiemme kysymysten avulla. Liikkeessä on mahdollisuus tutustua erilaisiin verhomalleihin sekä laajoihin kangas-, matto- ja tapettimallistoihin. Asiantuntijamme auttavat teitä suunnittelusta tilaukseen askel askeleelta. Neuvomme myös kuinka kohteesta saa otettua oikeat ja tarkat mitat, jotta lopputulos onnistuu myös mittojen osalta täydellisesti.

Asiakkaan niin halutessa teemme kohteesiin mittakäynnin, jolloin saamme mitattua tarvittavat mitat tarkkaan eikä epäselvyyksiä pääse tapahtumaan. Tällöin myös vastuu mittojen oikeellisuudesta siirtyy meille.

Mittakäynti kohteessa (tilauksen vahvistuttua) 40 € + kilometrikorvaus


Suunnittelu asiakkaan luona

Suunnittelukäynti

Joskus voi olla hyväksi että suunnittelija käy kohteessa paikan päällä, jolloin suunnittelutyö helpottuu koska tällöin on helpompi ottaa kokonaisuus huomioon, ja aistia tilan tunnelmaa.

Suunnittelukäynti hinnoitellaan kohteen sijainnin mukaan seuraavasti:

Etäisyys 0-10 km 57 € / 1. tunti, 97 € / 2 tuntia

Etäisyys 11-30 km 75 € / 1. tunti, 115 € / 2 tuntia

Etäisyys 31-100 km 136 €/ 1. tunti, 176 € / 2 tuntia

Jokainen käynti laskutetaan vähintään yhden tunnin mukaan. Mikäli kohde sijaitsee kauempana, teemme mielellämme tarjouksen suunnittelukäynnistä.


Suunnittelu etänä

Teemme verho-, tekstiili- ja tapettisuunnittelua myös etänä valokuvien ja pienimuotoisen haastattelun avulla esim. sähköpostin tai Skype-videopuhelun välityksellä. Käytännössä tämä palvelu toimii niin, että pyydämme sinua lähettämään valokuvia kohteesta, sekä kertomaan omin sanoin minkälaista verhoa/sisustustekstiilejä tai tunnelmaa tilaan tavoittelee. Tämän jälkeen mahdollisesti vahvistamme mielikuvaa lisäkysymysten avulla, annamme ohjeet tekstiilien mittaamiseen, ja teemme asiakkaalle ehdotuksen verho- tai tekstiilikokonaisuudesta ko. tilaan. Ehdotukseen sisältyy kankaan määrittely, arvio menekistä sekä laadukas valokuva kankaista/matoista (tarvittaessa linkki kankaan tuote-esittelyyn valmistajan sivuilla).

Ehdotus ei sido asiakasta hankintapaikkaan. Tuotteesta kerrotaan sen materiaali ja ominaisuudet, tekstiilin tyyli, väri sekä mahdollinen kuosin koko ja tyyli, jotta sen perusteella voi tehdä hankintoja missä liikkeessä vain. Suunnittelun pohjana käytetään liikkeemme laajoja tuotemallistoja, joten suunnitelmaan on lisäksi yksilöity suunnitellut tuotteet tarkasti, jotta halutessaan asiakas voi vaivatta pyytää suunnitelmasta tarjouksen ja toteuttaa sisustuksen sen mukaan. Asiakkaan niin toivoessa voimme myös lähettää ehdotetuista kankaista mallipalat hänelle suoraan kotiin, jossa on helppo tarkistaa materiaali ja esim. värisävyjen sopivuus kohteeseen.

Etäverhosuunnittelu 39 €/ikkuna ja 49 €/huone.


Sisustussuunnittelijan ideakäynti

(2 tuntia)

Sisältää esim. väri- ja pintamateriaalivalintoja, kalustejärjestyksen ideointia tai vaikkapa ostosreissun sisustusliikkeisiin, asiakas saa päättää mihin käynnin aikana keskitytään!

120 € + kilometrikorvaus


Sisustussuunnittelu

Usein sisustustarpeet kasvavat uusien verhojen tai tapettivalinnan myötä. Palvelutarjontaamme kuuluu myös kokonaisvaltaisempi sisustussuunnittelu, kuten pintamateriaali-, kaluste- tai valaistussuunnitelmat. Ihastus Designin Salla Sojakka ottaa projekteja vastaan aina mahdollisuuksien mukaan, mutta teemme myös yhteistyötä Tampereen alueen ammattitaitoisimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kaikki sivun hinnat sisältävät alv:n 24 %.


ADR-direktiivin mukaan yritysten on kerrottava kuluttajille verkkosivuillaan riidanratkaisuelimestä 9.1.2016 lähtien:

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

IHASTUSDESIGN

Satamakatu 3, Tampere
050 304 3130

AVOINNA keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-19

Ihastus Design Oy edustaa Habitare ja ID Helsinki-messuilla 11.-14.9. ja liike on suljettuna.

Palvelemme tarpeen mukaan myös muina aikoina. Varaa yksityinen suunnitteluaikasi puhelimitse 050 304 3130.

10 + 8 =

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.