Pispala-kangas

Tämän kankaan maiseman tunnistaa ihan jokainen tamperelainen, onhan se ”Tampereen pääkaupunki” ja ” Luojan palikkaleikki”, kuten Lauri Viidan romaaneissa kirjoitettiin. Viime talvena syntyi idea, että vanhasta maalauksesta pitäisi painaa kangas.

Isäni Kai Bergroth, joka vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Pispalassa, maalasi vuonna 1976 silloisen kotinsa parvekkeelta avautuvan monumentaalisen maiseman. Ajatus alkuperäisen maalauksen kankaaksi painattamisesta muhi päässäni, ja pienen suostuttelun jälkeen sain isäni suostumuksen siihen. ”Maalaus on tunnistettava, mutta ei realistinen kuva Pispalasta. Se on pikemmin tekijän nostalginen pipan nosto lapsuuden joka päivä uudelle, jännittävälle seikkailupuistolle, jossa aina paistoi aurinko”, kertoilee Kai.

Maalaus on painettu puolipellavalle, jotta Pispalan aitous ja rouheus näkyisi ja tuntuisi materiaalia myöten. Pispalan kesä -verhoa on tällä hetkellä saatavilla 140 x 300 cm kokoisena paneelikankaana, jonka mittoja voidaan muokata tarpeen mukaan. Kankaasta ollaan parhaillaan suunnittelemassa myös muita värityksiä vuodenaikojen mukaan.”

– yrittäjä Noora Bergroth-Rantanen-

Psst.. Pispala-kankaasta ilmestyy pian uusi väri sekä ihastuttavia pientuotteita kuten mm. tyynyjä, tarjotin ja kaitaliinoja. Pysy kuulolla ja tule hankkimaan yksilölliset tuotteet vaikka joulupukin säkkiin! 

IHASTUS DESIGN

Satamakatu 3, Tampere
050 304 3130 

**Lomailemme kesällä 2.-15.7. sekä 30.7.-12.8.
Näinä aikoina liikkeemme sekä asiakaspalvelumme on suljettu.**

LIIKE AVOINNA 
MA - TO klo 11 - 16.30

Palvelemme ajanvarauksella arkisin klo 8-18. Varaa yksityinen suunnitteluaikasi puhelimitse 050 304 3130 

8 + 8 =

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.