Sisustuspaneelit

 

Gravtexin ihastuttavat sisustuspaneelit ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet suosiota asiakkaiden keskuudessa mm. persoonallisuutensa sekä monikäyttöisyytensä ansiosta. Paneeleilla saa helposti ilmettä tai wow-tekijän tilaan kuin tilaan, ja vieläpä mukavan kustannustehokkaasti. Paneelit tilataan aina omien mittojen mukaan, ja ne soveltuvat esimerkiksi tilanjakajaksi, välikatoksi, sängynpäädyksi, katseenvangitsijaksi seinälle ledien kanssa, patterisuojaksi, jne. Vain mielikuvitus on rajana!

Paneelikuoseja on kymmeniä, ja värin voi määrittää joko läpikuultavista tai RAL-väreistä. Mikäli sopivaa kuviota ei löydy valmiista mallistoista, voi kuosin piirtää itse, tai tilata vaikka yrityksen logon tai oman tekstin. Paneelit soveltuvat oikean loppukäsittelyn tuloksena myös piharakentamiseen, joten inspiraatiota ei tarvitse enää kahlita vain seinien sisäpuolelle.

Alla voit tutustua osaan paneelimallistosta. Ensimmäiset yhdeksän paneelia kuuluvat Scandinavian Line -mallistoon, jonka on Gravtexille suunnitellut Ihastus Designin Noora Bergroth-Rantanen. Mallisto on saanut inspiraationsa suomalaisen luonnon yksityiskohdista ja pohjoisesta sielunmaisemasta. Skandinaavinen mallisto on nimensä mukaisesti Gravtexin aikaisempiin mallistoihin verrattuna linjaltaan pelkistetympi ja siten tuntuu pohjoismaisissa sydämissä luontevan tutulta.

( Päivitämme sivuille lisää malleja parhaillaan, joten pyydämme kärsivällisyyttä ja toivotamme teidät tervetulleksi käymään sivuillamme uudelleen muutaman päivän kuluttua. )

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.