Toimitilat

Liikkeemme tarjoaa yrityksille, yhteisöille sekä julkiselle sektorille monipuoliset valikoimat paloturvallisia, kestäviä julkitilatekstiilejä, -tapetteja, -mattoja sekä niihin liittyvät tarvikkeet ja palvelut. Kauttamme saa niin verhot kuin myös verhoilutuotteet tilauksen mukaisesti tilaan soveltuvilla kankailla toteutettuina.

Olemme luotettava ja asiantunteva kumppani, ja työskentelemmekin usein asiantuntijan roolissa esim. sisustusarkkitehtien rinnalla antaen erikoisosaamisemme projektiin parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Paloturvallisuuden lisäksi tekstiileillä on muun muassa seuraavia ominaisuuksia, jotka voivat olla tarpeen ja luoda viihtyisyyttä ja toimivuutta erilaisissa toimitiloissa:

 • likaa/vettä hylkivä tai niitä kestävä (silti hengittävä)
 • pestävä ja/tai pyyhittävä
 • akustoiva
 • anti-mikrobinen
 • valoa ja lämpöä eristävä
 • ftalaatti/raskasmetallivapaa

Lisäksi julkitilamateriaalit ovat aina erittäin kestäviä ja pysyvät hyvinä myös kovassa käytössä.

Akustiikka

Työtilojen suurin häiriötekijä on usein melu, ja tilojen kehno akustiikka. Voimme auttaa toimitilojen akustiikan parantamisessa esimerkiksi akustoivilla tuotteilla kuten verhoilla, paneeleilla ja lattiamateriaaleilla.

Toimitiloja avaimet käteen -periaatteella

Meidän ja yhteistyökumppaniemme avulla työtilat voi remontoida joko täysin uudeksi kokonaisuudeksi, tai tehdä niille päivityksen esim. tekstiilien tai pintojen uusimisella, mikäli suuremmalle remontille ei ole tarvetta.

Kauttamme siis saatte halutessanne palvelut suunnittelusta asennukseen, tuotteineen kaikkineen. Tämä on asiakkaalle helppo ja vaivaton tapa uusia suuretkin toimitilat. Mikäli tarve on vain osalle palveluista tai ainoastaan materiaaleille, olemme yhtälailla käytettävissänne asiantuntemuksemme kera.

Suunnannäyttäjä – referenssinä Vincit Oy

Ohjelmistoyritys Vincit Oy toimii suunnannäyttäjänä monella liiketoiminnan alueella, ja haluaa henkilöstön viihtyvän työpaikalla hyvin. He ovat tavoitteessaan hienosti onnistuneetkin, sillä Vincit Oy on palkittu jo useamman kerran parhaiden työpaikkojen joukossa (mm. Suomen Paras Työpaikka 2015).

Saimme ilon ja kunnian olla mukana Hervannan uusien toimitilojen sisustamisessa funktionaalisin tekstiilein. Suuriin avotyötiloihin tuotiin akustoivaa sekä ilmankosteutta tasapainottavaa villaverhoa jakamaan työtiloja pienemmiksi yksiköiksi. Väliverhoissa on monta hyvää ominaisuutta seinäkkeisiin ja väliseiniin verrattuna, muunneltavuus yhtenä niistä.

Lisäksi sisustusarkkitehti Annamaija Vesan / Kylä Design Oy suunnitteli Vincitin Plazalle helposti muunneltavan kokoontumistilan, jonka pehmusteet toteutettiin kauttamme. Näiden kankaiden valintakriteereinä oli visuaalisuuden lisäksi mm. hyvä kestävyys, hoidettavuus ja hengittävyys.

Muita referensseja

Olemme saaneet olla myös mukana mm. seuraavien toimitilojen uudistamisessa:

 • Lielahden koulun väistötilat / Tikirak Oy
 • Vincit Helsinki
 • Vincit Vallila
 • Vincit Tampere
 • Bar Bertel
 • Ravintola Sasor
 • Arto Rastas Dining 26
 • Tipotien terveysasema, Tampere
Kauttamme saa mm. seuraavat julkitilojen tuotemerkit:

VERHO- ja SISUSTUSKANKAAT
Almedahls
Camira
Carlucci
Casamance
Chivasso
Christian Fischbacher
Designers Guild
Edmund Bell
Etaminé
JAB
Kinnasand
Kobe
Kvadrat
Lauritzon’s
Nobilis
Nya Nordiska
Panaz
Rubelli
Svensson
Vano
Zimmer + Rohde

KOKOLATTIA- JA KESKILATTIAMATOT
Almedahls
Balsan
JAB
Jacaranda
Lano
Van Besouw
VM Carpet

TAPETIT JA SEINÄPÄÄLLYSTEET
Carlucci
Casadeco
Casamance
Caselio
Chivasso
Dedar
Designers Guild
Hookedonwalls
Marimekko
Omexco
Osborne&Little
Tres Tintas

IHASTUSDESIGN

Satamakatu 3, Tampere

Toimitila-asiakkaita palvelemme sopimuksen mukaan.

13 + 4 =

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.