Akustiikka- ja sisustuspaneelit

Isoissa tai korkeissa tiloissa kaiku muodostuu usein ongelmaksi. Kaikua voi poistaa tyylikkäästi ja tehokkaasti Topakustik-paneelilla esimerkiksi osana seinä- ja kattopintaa. Akustiikkalevyt ovat myös ihanteellisia kotiteatterin akustiikkaa parantamaan.

Akustiikkapaneeleita valmistetaan monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten kosteisiin tiloihin, huonekalulevyn tapaisesti käytettäväksi. Levyistä voi myös koota vaikka itseä miellyttävän ”taideteoksen” seinälle, koska asennus tapahtuu huomaamattomilla piilokiskoilla. Alle on koottu muutama esimerkki eri levyjen käyttöominaisuuksista.

Valchromat on uusi, läpivärjätty (engineered coloured wood), kompakti ja kosteutta kestävä puulevy sisustusrakentamiseen, kalusteisiin, oviin ja moneen muuhun.

Kostean tilan elementiksi lattiaan, seinään ym. vaihtoehtona keraamisille laatoille ja muovipinnoille sopii Dec d’Ober, tiikkipaneeli.

Isoista sisustuspaneeleista voi kokonaisten seinien ohella helposti rakentaa seinälle sängynpäädyn, epäsuorien valojen etulevyn, tiskin etulevyn tms. Vain mielikuvitus on rajana!

Lisää tietoa akustiikka- ja sisustuslevyistä löydät osoitteesta

www.brainwood.net.

Sisustuspaneelimallisto

Tulossa pian…

IHASTUS DESIGN

Satamakatu 3, Tampere
050 304 3130 

LIIKE AVOINNA 
keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11 - 17

Keskiviikkona 14.3. avaamme poikkeuksellisesti klo 12.

Palvelemme ajanvarauksella arkisin klo 8-18. Varaa yksityinen suunnitteluaikasi puhelimitse 050 304 3130 tai sähköisestä kalenteristamme.

7 + 14 =

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.