Maalis-huhtikuu on tunnetusti kiireistä aikaa, kun kangas- ja tapettiedustajat jalkautuvat uutuusmallistojensa kanssa sisustusliikkeisiin ja suunnittelijoiden luo. Ihastus edustaa siinä mielessä erityislaatuista konseptia, että sisustussuunnittelun lisäksi edustamme sisustusliikkeemme kautta lukuisia, upeita tuotemerkkejä. Tällainen työskentelytapa tuo meille uskomattoman paljon iloa ja inpiraatiota. Kutsummekin usein tamperelaisia kollegojamme viettämään aikaa uutuuksien parissa, tuotetietous ja “ajan hengessä” pysyminen kun on yksi alamme vaativimmista tehtävistä.

Tällä viikolla olemme herkutelleet brittiläisen Osborne & Littlen uutuusmallistoilla Ihastuksen liikkeessä ja somen puolella Instagramissa.

O&L on pitkät perinteet omaava, kankaista ja tapeteistaan tunnettu yritys, joka viettää tänä vuonna 50. juhlavuottaan. Mielikuvitusrikkaat ja jännittävät printit ovat luoneet O&L:sta maailmankuulun ja kunnioitetun brändin sisustusalan kentällä.

Kevään mallistoissa on nähtävissä tietynlainen läpileikkaus O&L:n eri tyyleistä ja värimaailmoista. Manarola tapettimallisto kuljettaa sinut tunnelmasta toiseen ja tarjoaa inspiraatiota varmasti jokaiselle sisustajalle.

Sirocco on tuplaleveistä pellavista ja pellavasekotteista koostuva verhokangasmallisto, joka vei heti ensinäkemältä minut mennessään. Kokoelma koostuu kevyistä, utuisista ja maanläheisistä sävyistä, jotka ovat täydellisiä esimerkiksi kevyeksi valoverhoksi näin kesän lähestyessä.

Pembroke on kauniiden twill-verhoilukankaiden kokoelma, jotka soveltuvat myös verhoksi. Mallistossa on  kaksi kuosia: Carnarvon ja Bangor.

Lopuksi vielä unelmanpehmeä Caresse, jossa yhdistyy upealla tavalla mokkanahan ulkonäkö ja sametin pehmeys. Tämä on kangas, jota pitää päästä koskettamaan ymmärtääkseen sen viehätyksen.

Mitä pidit, herättikö mallisto mielenkiintosi?

~ Salla

Kaikki kuvamateriaali: Osborne & Little

SaveSave

SaveSave

verhon-ostajan-opas-ihastus-design-kansi

7 askelta täydellisiin verhoihin

Sisustusoppaasta saat hyvät vinkit, mitä ottaa huomioon verhoja ostaessasi. Täytä nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin saat vinkit käyttöösi!

Lataa verhojen valintaopas auenneelta sivulta.