Tunnelmasta toiseen – Osborne & Littlen 50. juhlavuoden uutuusmallisto

Maalis-huhtikuu on tunnetusti kiireistä aikaa, kun kangas- ja tapettiedustajat jalkautuvat uutuusmallistojensa kanssa sisustusliikkeisiin ja suunnittelijoiden luo. Ihastus edustaa siinä mielessä erityislaatuista konseptia, että sisustussuunnittelun lisäksi edustamme sisustusliikkeemme kautta lukuisia, upeita tuotemerkkejä. Tällainen työskentelytapa tuo meille uskomattoman paljon iloa ja inpiraatiota. Kutsummekin usein tamperelaisia kollegojamme viettämään aikaa uutuuksien parissa, tuotetietous ja “ajan hengessä” pysyminen kun on yksi alamme vaativimmista tehtävistä.

Tällä viikolla olemme herkutelleet brittiläisen Osborne & Littlen uutuusmallistoilla Ihastuksen liikkeessä ja somen puolella Instagramissa.

O&L on pitkät perinteet omaava, kankaista ja tapeteistaan tunnettu yritys, joka viettää tänä vuonna 50. juhlavuottaan. Mielikuvitusrikkaat ja jännittävät printit ovat luoneet O&L:sta maailmankuulun ja kunnioitetun brändin sisustusalan kentällä.

Kevään mallistoissa on nähtävissä tietynlainen läpileikkaus O&L:n eri tyyleistä ja värimaailmoista. Manarola tapettimallisto kuljettaa sinut tunnelmasta toiseen ja tarjoaa inspiraatiota varmasti jokaiselle sisustajalle.

Sirocco on tuplaleveistä pellavista ja pellavasekotteista koostuva verhokangasmallisto, joka vei heti ensinäkemältä minut mennessään. Kokoelma koostuu kevyistä, utuisista ja maanläheisistä sävyistä, jotka ovat täydellisiä esimerkiksi kevyeksi valoverhoksi näin kesän lähestyessä.

Pembroke on kauniiden twill-verhoilukankaiden kokoelma, jotka soveltuvat myös verhoksi. Mallistossa on  kaksi kuosia: Carnarvon ja Bangor.

Lopuksi vielä unelmanpehmeä Caresse, jossa yhdistyy upealla tavalla mokkanahan ulkonäkö ja sametin pehmeys. Tämä on kangas, jota pitää päästä koskettamaan ymmärtääkseen sen viehätyksen.

Mitä pidit, herättikö mallisto mielenkiintosi?

~ Salla

Kaikki kuvamateriaali: Osborne & Little

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram @ihastusdesign

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue